VACATURE APOTHEKERSASSISTENT

Apotheek
Pharmalead Hoofdkantoor
Vacaturenummer
712752
Dienstverband
Vast
Soorten diensten
Dagdienst
Werk/denkniveau
MBO Apothekersassistent
Plaats
Aantal uur per week
32-36 uur
Startdatum
Publicatiedatum
12-02-2018

Over de apotheek

Locatie
Pharmalead Hoofdkantoor
Luitenant Generaal van Heutszlaan 8
3743 JN Baarn
Stuur deze vacature door

Hoofdactiviteiten

Functie omschrijving

Wij zijn Pharmalead, het grootste team apotheekprofessionals van Nederland.

Onze apothekersassistenten geven hun baan bij Pharmalead gemiddeld een 8. En onlangs hebben we de hoogst haalbare score bij de Beste Werkgevers Scan behaald.   

Wil jij je carrière een nieuwe impuls geven? Ben jij op zoek naar meer afwisseling? Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn doorlopend op zoek naar goede apothekersassistenten in alle regio’s van Nederland. Bij Pharmalead kun je werken op basis van een arbeidsovereenkomst met vaste uren voor bepaalde of onbepaalde tijd. Ben je op zoek naar meer flexibiliteit dan is het ook mogelijk om op oproepbasis bij ons in dienst te komen.

De werkdruk is hoog in veel apotheken en door toenemende regelgeving blijft er steeds minder tijd over voor de patiënt. Hierdoor kan jij niet altijd de zorg bieden die je zou willen. Steeds vaker huren apotheken enthousiaste en bekwame assistenten van Pharmalead in om de werkdruk te verlichten. Hierdoor ben jij in staat om de patiënten weer de zorg en aandacht te geven die zij verdienen. 

Lees hier het interview in UA met één van onze collega’s:

Apothekersassistente Rose-Anne Eerland.

Pharmalead viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Door de jaren heen zijn wij een stabiele en betrouwbare werkgever gebleken voor onze professionals en partner voor onze klanten. Zowel in 2012, 2016 als 2017 won Pharmalead een FD Gazellen Award. Dit is een prijs van het Financieel Dagblad en ING voor gezonde en groeiende bedrijven.

Pharmalead is doorlopend op zoek naar goede apothekersassistenten in alle regio’s van Nederland.
Wie zoeken wij?

Functie-eisen:
– Afgeronde MBO opleiding Apothekersassistent;
– Beschikbaar voor 8, 16, 24, 32, 36 of 40 uur per week;                                                     
– Je beschikt over de volgende competenties: flexibel, zelfstandig, klantgericht, communicatief en vitaal                                                                                                    
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Pharmalead biedt:
– Uitstekend salaris op basis van je kennis en ervaring;
– Arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd;
– Mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding;
– Je eigen Teammanager;
– Pensioen bij het Pensioenfonds Medewerkers Apotheken (PMA);
– Lease auto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
– Leuke en energieke collega’s!

Wij zijn er om te helpen
Dat is wat ons vak zo mooi maakt en waar we het voor doen. Met ruim 300 professionals helpen wij apotheken in het hele land om patiënten nog betere en completere zorg te bieden. Van een goed gewogen medicatie tot simpelweg een vriendelijk woord.

Wij werken met aandacht
Dat is wat ons vak zo nodig heeft en wat patiënten verdienen. Zorgvuldigheid en toewijding is het recept voor de beste farmaceutische zorg. Precies afgestemd op de mens achter de medicatie.

Afwisseling, werk-privé balans en werkinhoud
Als apothekersassistente bij Pharmalead werk je binnen je eigen regio, zodat je reistijd naar een opdracht beperkt blijft. Je vindt afwisseling en uitdaging in de opdrachten die je doet. Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en/of ziekenhuisapotheek.

Wij hebben kennis van zaken

Dit is wat onze mensen zo professioneel maakt. Dat is onze norm. Dankzij scholing, specialisatie en een dagelijks dosis praktijkervaring leren wij steeds meer en weten we precies wat er speelt. In de branche, op de werkvloer en bij de patiënt.

Wij gaan voor ons werk
Dat is wat we uitstralen. Wij hebben energie en stralen dit uit. Omdat we ons vrij voelen ons werkleven zelf in te richten. Om onze talenten te gebruiken en initiatief te nemen. Want hoe meer je zelf onderneemt, hoe meer je groeit.

Wij zorgen voor jouw ontwikkeling
Apothekersassistenten bij Pharmalead hebben een Teammanager, waarbij zij terecht kunnen met al hun vragen en opmerkingen. De Teammanager werkt zelf ook als apothekersassistent en zorgt ervoor dat jouw mening gehoord wordt en jij positief en gemotiveerd naar je opdrachten gaat. .

Wij stimuleren jouw ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Een apothekersassistente heeft ieder jaar een functionerings-, evaluatie- en beoordelingsgesprek met haar Teammanager. Ieder kwartaal is er een werkoverleg met collega’s. Je krijgt toegang tot een E-learning module voor vakinhoudelijke nascholing en er worden klassikale trainingen georganiseerd. Tevens hebben we geregeld landelijke en regionale sociale events waar je collega’s kunt leren kennen en je netwerk uitbreidt.

HBO-opleiding
Apothekersassistenten die verder willen leren, bieden wij na 1 jaar dienstverband de mogelijkheid tot het volgen van de deeltijd HBO opleiding Farmakunde of HBO Management in de zorg.

Wij hebben teamspirit
En stralen dit uit. Dat maakt het werken bij Pharmalead zo leuk. Met een gezamenlijk doel en gelijkgestemd gevoel brengen we onszelf en onze collega’s verder. En dat merk je meteen in de dagelijkse praktijk. Daarom doen wij met plezier ons werk.

Optima Farma
Pharmalead en Optima Farma slaan de handen ineen om de deskundigheid en kwaliteit van de Pharmalead  professionals verder te ontwikkelen en te borgen. Alle apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers en farmakundigen, die werkzaam zijn bij Pharmalead, worden lid van de beroepsvereniging Optima Farma en zijn daarnaast ingeschreven in een van de kwaliteitsregisters.

Over Pharmalead
ONZE VISIE: Bevlogen professionals. Dat zijn de mensen die de farmaceutische zorg én de patiënten verder helpen. Dankzij bevlogen professionals wordt de service beter, wordt de werksfeer beter en worden mensen beter. Want zij brengen de kennis, het enthousiasme en de aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft. Dat is wat patiënten verdienen.

ONZE MISSIE: Pharmalead wil de beste thuisbasis zijn voor bevlogen apotheekprofessionals. Daarom ondersteunen we elkaar waar we kunnen, met raad en daad.
Daarom houden we rekening met ieders persoonlijke groei en werkwensen.
Daarom zorgen we voor uitdaging, afwisseling, opleiding en plezier.
En daarin gaan we tot het uiterste.

Solliciteren via

Neem contact op met Xaressa van Berkel voor meer informatie of solliciteer direct: T: 035 – 543 02 34 M:06-41641929 Email: werkenbij@pharmalead.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
  • vza
  • fnv
  • cnv
  • aska