Apothekersassistent

Apotheek
Apotheek Poldervaart
Vacaturenummer
740371
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
Soorten diensten
Nachtdienst, Dagdienst, Aanwezigheidsdienst, Bereikbaarheidsdienst, Avonddienst
Werk/denkniveau
MBO Apothekersassistent
Plaats
Aantal uur per week
In overleg
Startdatum
Publicatiedatum
11-01-2019

Over de apotheek

Locatie
Apotheek Poldervaart
Vlietlandplein 2
3118JH Schiedam
Stuur deze vacature door

Hoofdactiviteiten

  • het bewaken van medicatie en het geven van voorlichting advies bij de verstrekking van genees en zelfzorgmiddelen
  • het bewaken van de voorraad
  • het verrichten van overige werkzaamheden

Functie omschrijving

Voor elk wat wils is er voldoende optie in deze vacature. Wil je in een poliklinische apotheek werken? Of in een bestaande openbare apotheek? Of juist in een nieuwe opgezette openbare apotheek? Wil je werken in de stad Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Maassluis? Spreek één van deze opties je aan, lees dan snel verder en solliciteer. 

Poliklinische apotheek:

Apotheek Poldervaart is de poliklinische apotheek van het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam. We zitten in een cluster met drie andere openbare apotheken in Rotterdam, Vlaardingen en Maassluis. Voor alle drie de vestigingen hebben we versterking nodig van ons team. Bij ons staat deskundigheid, vriendelijkheid en creativiteit voorop.

Voor degenen die op zoek zijn naar meer uitdaging is er binnenkort ook een mogelijkheid om getraind te worden in het toedienen van subcutane injecties bij patiënten thuis. Dit zal dan onderdeel worden van je dagelijks werkzaamheden als apothekersassistent(e). Op deze manier kan je voldoende wisseling creëren in je werk en meer uit jezelf halen. 

Werken in een openbare apotheek:

Indien je graag wil werken in een bestaande openbare apotheek zijn we voor onze zustervestigingen in Maassluis en Vlaardingen ook op zoek naar versterking van ons team. 

Binnenkort zal er ook een nieuwe apotheek geopend worden in Rotterdam centrum. Spreekt het opbouwen van een nieuwe apotheek jou aan, aarzel dan niet om te solliciteren. 

Functie-eisen:

Ben je betrokken, flexibel, gemotiveerd, klantgericht en teamgericht maar ook zelfstandig inzetbaar en heb je goede communicatieve vaardigheden? Aarzel dan niet om te reageren. Als je verwacht binnenkort je diploma te behalen, mag je ook alvast solliciteren.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAP Apotheken.

Solliciteren via

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw B.Odigie, apotheker bij Apotheek Poldervaart. Sollicitatiebrief en CV kunnen opgestuurd worden naar apotheekpoldervaart@ezorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
  • vza
  • fnv
  • cnv
  • aska