Apothekersassistent

Apotheek
Boots apotheek Schijndel
Vacaturenummer
740373
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband
Soorten diensten
Dagdienst
Werk/denkniveau
MBO Apothekersassistent
Plaats
Aantal uur per week
24-36 uur
Startdatum
Publicatiedatum
26-04-2019

Over de apotheek

Locatie
Boots apotheek Schijndel
Looierij 2
5481AT Schijndel
Stuur deze vacature door

Hoofdactiviteiten

  • het bewaken van medicatie en het geven van voorlichting advies bij de verstrekking van genees en zelfzorgmiddelen
  • het bewaken van de voorraad
  • het verrichten van overige werkzaamheden

Functie omschrijving

‘Ben jij een gediplomeerd apothekersassistente die patiëntenzorg hoog in het vaandel heeft staan? Heb je affiniteit met Health & Beauty producten en de verkoop hiervan? Ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom jij ons team in Boots apotheek Schijndel versterken?
Boots apotheek Schijndel werkt met Pharmacom, Track&Trace, herhaalmodules, central filling en er is een medicijnkluis. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met de huisartsen en beleveren we verschillende tehuizen. We hebben nog een 2de apotheek in Schijndel, Boots apotheek De Beethoff, die kleiner is. Ons diverse team bestaat uit 31 collega’s, waaronder een teamleider, drogisterijmedewerker, 3 bezorgers en 3 apothekers. Voorop in ons team staat: gezellige werksfeer en collegialiteit!’

Ter versterking van ons team zijn wij voor Boots apotheek Schijndel, gelegen in Schijndel, op zoek naar een…

Apothekersassistent(e) (24-36 uur)

Kun jij goed in teamverband werken? Ben jij flexibel, beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben jij klantvriendelijk? Heb je een MBO opleiding tot apothekersassistent afgerond en heb je kennis van baxterrollen, farmacotherapie, Pharmacom nieuw en de actuele wet- en regelgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Boots apotheek
De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Solliciteren via

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Evelyn Cramer (apotheker) via het emailadres: apotheker.schijndel@nl.boots.com.

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Evelyn Cramer (apotheker) via telefoonnummer 073-5474115.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
  • vza
  • fnv
  • cnv
  • aska